Asociatia Filantropica „Sfantul Onufrie”

Asociatia Filantropica „Sfantul Onufrie”

Asezamantului pentru Copii Sfantul Onufrie

Status: Fundraising

Principalul obiectiv al strategiei de dezvoltare a Asociației Filantropice „Sfântul Onufrie” pentru următorii ani este continuarea construirii și darea în folosință a Așezământului pentru Copii „Sfântul Onufrie” Case de Tip Familial pentru Ocrotirea Copiilor aflați în Dificultate. 

[ Show more ]

1,685 RON

Raised:

5

Supporters:

15

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Principalul obiectiv al strategiei de dezvoltare a Asociatiei Filantropice „Sfantul Onufrie” pentru urmatorii ani este continuarea construirii si darea in folosintă a Așezămantului pentru Copii „Sfantul Onufrie” Case de Tip Familial pentru Ocrotirea Copiilor aflati in Dificultate.

Edificiul se ridica pe un teren donat de Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului din Floresti.  

Asezamantul social pentru copii, va oferi un mediu familial armonios, ingrijire, educare, calauzire spirituala si suport emotional copiilor separati temporar sau definitiv de parinti. Așezământul va asigura servicii de tip rezidential, de protectie, creștere si ingrijire adaptate nevoilor individuale ale fiecărui copil si conditii optime dezvoltarii fizice, intelectuale, moral-spirituale a acestora.  

Asezamantul Social Sfantul Onufrie va cuprinde in principal 4 case de tip familial organizate in așa fel incat sa poata gazdui fiecare, cate un numar de maxim 10 copii, conform reglementarilor in vigoare privind protectia si promovarea drepturilor copilului, paraclisul Sfantului Onufrie si un imobil multifunctional care va cuprinde: biblioteca, sala pentru evenimente speciale, cabinet medical, sala lectura si meditatie, sala computere, birouri.