Din dragoste pentru copii

 

Laura Nistor Asociatia Filantropica „Sfantul Onufrie”

64.285714285714% Complete
450 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De cand ma stiu imi sunt dragi copiii. Si cred cu tarie ca toti copiii au nevoie de iubire pentru a creste frumos, au nevoie de mama si de tata, au nevoie de atentie, de rabdare, de blandete, de siguranta . Iar copii carora le lipsesc toate acestea sunt multi, din pacate.  

De aceea am ales sa ma alatur acestui proiect de a construi asezamantul “Sfantul Onufrie”, pentru a schimba in bine viata a cat mai multor  prichindei.  

Si iata ca au trecut deja 5 ani. 5 ani in care o mana de oameni au cladit cu credinta, rabdare si multa, multa munca, cu sacrificii doar de ei stiute, o oaza de liniste si stabilitate  pentru copiii ai caror parinti nu le pot oferi caldura si dragostea unui camin. 

Impreuna putem face ca asezamantul sa prinda contur. Daca nu stiai ce cadou sa imi daruiesti de ziua mea, acum e foarte simplu. Transforma florile, cartile, dulciurile pe care ai fi vrut sa mi le oferi intr-o donatie catre acest proiect.  

Acesta e cel mai frumos cadou de ziua mea, continuarea stradaniilor de a finaliza asezamantul “Sfantul Onufrie”. Iti multumesc, in numele copiilor care au gasit si vor gasi la “Sfantul Onufrie” locul pe care il pot numi “acasa”.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Filantropica „Sfantul Onufrie” cu sediul in Floresti județul Cluj, a fost infiintata in anul 2013 si functionează cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului si Clujului care este si presedintele de onoare al asociatiei.

Principalul obiectiv al strategiei de dezvoltare a Asociației Filantropice „Sfântul Onufrie” pentru următorii ani este continuarea construirii și darea în folosință a Așezământului pentru Copii „Sfântul Onufrie” Case de Tip Familial pentru Ocrotirea Copiilor aflați în Dificultate. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donații

:)
22 Oct 2018

Anonymous

160 RON
La multi ani fericiti!
19 Oct 2018

Anonymous

50 RON
18 Oct 2018
15 Oct 2018

Anonymous

150 RON
La multi ani!
15 Oct 2018
Laura Nistor : Asociatia Filantropica „Sfantul Onufrie”
Din dragoste pentru copii