Asezamantului pentru Copii Sfantul Onufrie

Principalul obiectiv al strategiei de dezvoltare a Asociatiei Filantropice „Sfantul Onufrie” pentru urmatorii ani este continuarea construirii si darea in folosintă a Așezămantului pentru Copii „Sfantul Onufrie” Case de Tip Familial pentru Ocrotirea Copiilor aflati in Dificultate.

Edificiul se ridica pe un teren donat de Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului din Floresti.  

Asezamantul social pentru copii, va oferi un mediu familial armonios, ingrijire, educare, calauzire spirituala si suport emotional copiilor separati temporar sau definitiv de parinti. Așezământul va asigura servicii de tip rezidential, de protectie, creștere si ingrijire adaptate nevoilor individuale ale fiecărui copil si conditii optime dezvoltarii fizice, intelectuale, moral-spirituale a acestora.  

Asezamantul Social Sfantul Onufrie va cuprinde in principal 4 case de tip familial organizate in așa fel incat sa poata gazdui fiecare, cate un numar de maxim 10 copii, conform reglementarilor in vigoare privind protectia si promovarea drepturilor copilului, paraclisul Sfantului Onufrie si un imobil multifunctional care va cuprinde: biblioteca, sala pentru evenimente speciale, cabinet medical, sala lectura si meditatie, sala computere, birouri.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

400 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Asezamantului pentru Copii Sfantul Onufrie

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

400 RON

Suma:

1

Galantomi:
6 Donatii

Pagini fundraising

Din dragoste pentru copii

De cand ma stiu imi sunt dragi copiii. Si cred cu tarie ca toti copiii au nevoie de iubire pentru a creste frumos, au nevoie de mama si de tata, au ne

500 RON Target
400 RON Suma
6 Donatii
80% Complete